Najnovšie recenzie zo sekcie Odsávačky hlienov
Na tejto odsávačke bohužiaľ nie je nič pozitívne. Neodsaje vôbec nič. Možno najmenším bábätkám áno, ale ročnému dieťaťu nepomôže.
Zbytočne vyhodené peniaze.
Super produkt ..super ze je tam aj svetlo a aj krasna hudba ktora zabavi babatko kym sa odsavaju hlieny ..ked aj zacne plakat rychlo ho zabavi hudba .. ;)
- Odsava
- Ticha
- Splna ucel, ked sa clovek s nou nauci robit
- Nema vykon ako vysavac ale to ani nemozno ocakavat
- Výborne odsava
- Koncovka pokryje celý noštek, takže odsávanie je o to rýchlejšie
Vyskúšali sme niekoľko odsávačiek, ale nedalo sa to porovnať. U kamarátky som náhodou vyskúšala tento model a fakt aj vyšli sople! Perfektna vecička, odporúčam ju teraz všetkým možným rodičom, ktorý majú problémy s odsavaním.
- veľmi dobre odsáva
- ľahko umývateľná
Super vychytávka, dobre sa s ňou čistia ušká aj nos bábätka, používam aj na priestor medzi drobnými prštekmi bábätka. Bezpečné používanie a navyše nemusíte mať strach, ze zostanú v ušiach alebo nošteku vlákna z vatových tyčiniek.
- Jednoznačne najlepšia odsávačka
- Nemá
- Vôbec neťahá, žiadne odsatie, nespĺňa svoj účel. Slabý bzučiaci motorček pobavil dieťa skôr ako bzučiaca hračka.
- Veľmi slabo odsáva
Ak si čítate recenzie tak rozhodne neodporúčam , vyhodené peniaze. Zbytočný produkt, nám to poslúžilo raz keď mal synček mesiac a bol malinké bábätko. Pri väčšom dieťati to sople absolútne neťahá, vyhodené peniaze. Kupili sme na vysávač a nedá sa to porovnať, noštek je čistý na rozdiel od tohto Babyono, hlúposť riadna. Stiahla by som to na ich mieste z trhu.
Melódia ide príliš hlasno, no celé zle. Nekupujte to!
- Chýba slovenský jazyk v návode
- Nevysáva sopliky ale peniaze
- Malý zásobník na sopliky, ktoré nevysáva
- Som sklamaný
Čakal som, že keď si kúpim odsávač na sopliky,
tak ich aj bude odsávať, no vysalo mi to len peňaženku. Chýba aj slovenský návod na použitie.
- Ovela tichsie ako klasicka odsavacka, ktora sa pripaja k vysavacu
- Porovnatelny vykon s elektrickymi odsavackami
- Mala velkost, super aj na cestovanie
- Po par dnoch pouzivania sa mi pride mensia vydrz baterie. Ale mame ju kratko, takze neviem posudit relevantne
Zatiaľ vyskúšané len na ľahkom soplíku, ten vytiahne v pohode. Nie je moc hlučný a koncovka je akurát pre malé dieťa.
- 100%
Presne toto som hľadal
Verk 15876 Detská odsávačka nosných hlienov ružová
Štefan Lapčák
Pridané: 14. januára 2024
(naposledy upravené 14. januára 2024)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
- Vnučka si nevedela vyfúkať nos a bola často chorá.Teraz už sa to opravilo.
- príjemné na držanie, aplikáciu
Veľmi nekvalitná odsávačka
Pokazila sa takmer ponorkami prvých soplov
- prave je chripkova sezona
- Mäkká koncovka
- Možnosť odsávať aj ručne
- Vypadáva koncovka
- Tazsie sa odsávajú husté hlieny
Oceňujem ze nie je nutne kupovať zvlášť dve odsavacky, kedže nie je vzdy možné pouzit vysávač- ako napríklad na cestách. Takisto ten mäkký koniec viac vyhovuje menším detom pri častom odsvani vodnatych hlienov. Jednoducho sa používa a aj čistí.
DR.MAX BEBELO NASAL ASPIRATOR
Pridané: 23. októbra 2023
(naposledy upravené 23. októbra 2023)
Zakúpený v Dr.Max lekáreň
Super odsávačka, dostala dom k nákupu
Zobrazujem 21 - 40 zo 361 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...19 Ďalšie »