Najnovšie recenzie zo sekcie Odsávačky hlienov
- Netreba vysavac
- Taha trosku slabsie
Este nie je vyskusany babatko sa este len narodi
tovar som este nepouzival
- je velmi prakticky skladny a netreba ho na nic pripajat co je velka vyhoda ,lahko sa cisti
- Praktizke veci
Výborná
Taktiež ete som nepoužila odsavačku ale verim,že bude fantasticka,bezproblemová a splní učel.
Zatiaľ som nepoužívala.
Jednoduchá manipulácia, účinne odsala sopliky. Pred použitím na bábätku odporúčam vyskúšať najskôr na sebe, kvôli nastaveniu sily vysávača.
- Zakázal by som to predávať na Slovensku, neskutočný nekvalitný materiál.
- Akurát do ruky
- Nedráždi tak dieťa
- Ľahká údržba
Používame to pri bábätku 2m+ a zatiaľ to funguje ako má. Soplíky to vysáva pekne, minimálne ich vie povytiahnuť a malý na to nereaguje tak podráždene ako na tú, ktorú musí človek napojiť na vysávač, pretože aj takú máme. Ale používame prakticky len túto a sme spokojní, teda najmä náš drobec je spokojný.
- Dobrá pomôcka
- odporučená pediatrom
- kvalita,
- výkon,
- bezpečnosť
spokojnosť, používaná u dvoch detí, jemne odstráni aj zadné hlieny
- Absolútne neodsava.
Výrobok som objednala v októbri. Keďže sme mali ešte starú odsávačkou sme to vybavili až teraz. Zistili sme že vôbec nechce odsávať. Budeme to reklamovať. Snáď to vymenia alebo vrátia peniažky.
- Vôbec neodsava hlieny, veľmi slaby
- Rýchlejšie a lepšie odsávanie soplikov s touto odsávačkou
- Odskúšané na 18 daňovom bábätku- neublížilo a vytiahlo pekne soplíky, dokonca ani dieťa nekričalo pri odsávaní
- Chýba slovenský návod- návod asi v maďarčine- ale používanie je jednoduché, tak sme sa za obišli bez návodu
- Univerzálny
- Plytká špička, nejde zasunúť hlbšie do nošteka ako pri inýych odsávačkách
- Tichý chod
- Slabší výkon
- Je tam aj kefka na cistenie
Odporucam tento vyrobok.
Zobrazujem 141 - 160 zo 361 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...19 Ďalšie »